Back to top
ΕΙΣΟΔΟΣ   |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
  
 
 
Σύνολο: 0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού


Δημοφιλέστερα προϊόντα 

Όροι ΧρήσηςΤο www.popuppaperstories.com
 είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης και υπηρεσιών της επιχείρησης με την επωνυμία Σμέλτς Φρανσουάζ του Κρίστιαν και με το διακριτικό τίτλο Pop-Up & Paper Stories, με έδρα στην Βαγδαμαλή 4, πλατεία Άθωνος, τκ 54623, Θεσσαλονίκη και Α.Φ.Μ. 131534372 της ΄Δ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, με τηλ./φαξ 2311242785 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@popuppaperstories.com και sales@ popuppaperstories.com.
Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης Pop-Up Paper Stories που βρίσκεται στον ιστότοπο www.popuppaperstories.com. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε Χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος Χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.Πληροφορίες & Προϊόντα

 
H επιχείρηση Pop-Up Paper Stories δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία της αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.


Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories στο πλαίσιο των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνει τον Πελάτη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα αυτών. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον Πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.

Η επιχείρηση Pop-Up & Paper Stories έχει το δικαίωμα να ακυρώσει παραγγελία εάν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή της στο διάστημα των επόμενων 48 ωρών.


Ευθύνη του Χρήστη


Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον Χρήστη. Η επιχείρηση Pop-Up Paper Stories δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο Χρήστης. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: όνομα, διεύθυνση, μήνυμα κλπ στις online φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.


Τιμολογιακή Πολιτική


Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.


Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας


Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης Pop-Up Paper Stories και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.


Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης Pop-Up Paper Stories ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.


Ειδικότερα, τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Pop-Up & Paper Stories (www.popuppaperstories.com), είναι αποκλειστικά σήματα της επιχείρησης Pop-Up Paper Stories προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) - Επιστροφή προϊόντων


Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα απευθείας ή να τα αποστείλει με δικά του έξοδα στο φυσικό κατάστημα Pop-Up & Paper Stories. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος, εντός 2 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων που αγόρασε, πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνήσει με την επιχείρηση Pop-Up Paper Stories, είτε μέσω τηλεφώνου στο 2311242785, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@popuppaperstories.com. Ειδικότερα, ο Πελάτης έχει το ανωτέρω δικαίωμα να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να αναφέρει τους λόγους, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν ανοιχτεί ή καταστραφεί όπως επίσης το ίδιο ισχύσει και για την συσκευασία τους, αλλιώς δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον Πελάτη.


Το Δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για τα προϊόντα τα Προσκλητήρια, οι Μπομπονιέρες, Διακοσμητικά Τελετής, Ευχολόγια, Κάρτες Ονομάτων Δείπνου και Επαγγελματικές Κάρτες. Στα παραπάνω είδη, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές, εκτός και αν πρόκειται για λάθος της επιχείρησης Pop-Up & Paper Stories.Χρόνος παράδοσης προϊόντων για αποστολή


Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα. Αναλυτικά, ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι οι Ευχετήριες Ταχυδρομικές Κάρτες, τα Εποχιακά Διακοσμητικά, τα Είδη Γραφείου, Άλμπουμ και τα Βιβλία Pop-up, αναλόγως του διαθέσιμου στοκ.
Προϊόντα όπως τα Προσκλητήρια, οι Μπομπονιέρες, Διακοσμητικά Τελετής, Ευχολόγια και Επαγγελματικές Κάρτες χρειάζεται το διάστημα ενός μηνός για να ετοιμαστεί την παραγγελία σας.


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
    

Βαγδαμαλή 4, Πλατεία Αθωνος
ΤΚ 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ./φαξ: 2311 242785
e-mail: info@popuppaperstories.com
sales@popuppaperstories.com
© 2015 - popuppaperstories.com -- Κατασκευη eshop by infocus